Ads

Rasa Macam Nak Tukar Template

teringin pulak aku tukar template blog ni.. terasa yang ada sekarang kurang feel.. feel ape? feel blogging la, aku makin lama rasa macam ini bukan blog tapi website tah dari syarikat mane.. pendapat kalian semua macam mana?

kadang-kadang template yang blogger sediakan tu pun dah cukup baik dan kemas.. senang nak customize.. dah ramai aku perhatikan yang blogger-blogger ni ada yang suka amek template dari luar.. boleh je tapi jangan banyak sangat modified takut kang bile nak tukar template, ade je mende hilang..

setakat ni macam mana template aku? rasa-rasa template-template yang blogger bagi tu ok tak? macam mana dengan keselesaan korang membaca satu-satu blog tu? yang penting bagi la pendapat tentang aku punya ni, rasa-rasa ok tak kalau aku tukar kepada template lama?

dan aku tertarik dengan template ni : [Demo]


5 comments:

  1. ade @readmore eh? hurmm.. ok lah tuh..
    cuma klau kne load byk kli tak syiok -,-"

    ReplyDelete
  2. template yang diguna sekarang ni lagi better. senang baca dan kemas. :)

    ReplyDelete
  3. putih sedap mata memandang...tapi nmpk cm yg skrg lg kemas...tp yg td pun comel..eh! @_@

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers