Ads

2012 Baru Nak Siap Header Blog Orang

ok, sebelum ni aku tak update blog sebab konon-konon nak fokus kat final exam tapi apa yang jadi sama jugak macam sem-sem lepas. aku takde la fokus kat study sangat cuma malas nak update blog.

dan aku jugak baru je siapkan satu header blog adik aku, Nisa Kay dan aku edit sikit-sikit dia punya blog template.. itu semua atas permintaan beliau..




aku sarankan korang edit template korang kepada template yang ringkas supaya senang orang macam aku ni nak bukak blog korang.. aku bukan pakai unifi macam korang.. template simple? contoh macam blog hujan rintik-rintik ni..

template aku pulak, aku sendiri taktau ringan atau berat.. kalau bukak kat laptop aku ni aku rasa macam ok je tapi taktau la korang bukak macam mana kan.. kalau rasa-rasa blog aku ni buat hal, dipersilakan kritik dan komen supaya aku boleh improve lagi..

kalau ada yang berniat nak tanya sama ada aku amek tempahan men-design header or template blog orang, jawapannya aku setakat ni belum lagi nak amek tempahan sebab aku rasa macam belum bersedia nak buat macam tu..

dan aku jugak risau kalau apa yang aku buat tak memuaskan hati si penempah.. nak pulak aku ni takde la rajin sangat.. nak siapkan header blog Nisa tu pun aku amek masa berbulan-bulan..

sekarang ni aku dalam proses nak siapkan header sorang lagi kawan blogger aku.. bila dan siap aku akan tunjuk kat korang.. bah-bye

14 comments:

  1. nak gak leh?hehee..guro je..cntik header kak de..

    ReplyDelete
  2. adakah ini abang nisa.. superb!!

    ReplyDelete
  3. cantik jer.. nak jugak ley tak.. bape hinggit eh... hehe ley la eh. blog mama lynn da lama x ber header ni. reply me kat my page ley tk

    ReplyDelete
  4. cantik jer.. nak jugak ley tak.. bape hinggit eh... hehe ley la eh. blog mama lynn da lama x ber header ni. reply me kat my page ley tk

    ReplyDelete
  5. kan bes kalu dpt satu cmni..xpun kalu dpt thu cr buat header pun best gk=)

    ReplyDelete
  6. nice i like :) kalau nak wat jugak bpe hinggit ekk??? jdn lupa g tawu wawa k :) tq :)

    ReplyDelete
  7. waaa... nie ke abang Nisa?? sebijik doe.. hakhak

    ReplyDelete
  8. la..abg nisa kay ke???hehe...

    ReplyDelete
  9. terbaikkkk !!! :)
    keep it up...
    pasni leh bukak bisnes wink3~

    ReplyDelete
  10. Wuuuuuuuuu kak nisa cantik. :) Kita dah tgk blogger template yg bro design. First impression wow lepastu scroll bawah ohpatutla meuzangelo rupanya~hihiihii cantik tau !!!!!!!!!! nanti design lah pulak utk saya for free yek hehehehe goodluck final exam ^_^

    ReplyDelete
  11. Assalamu'alaikum :) Bang, nak tegur ni. Header tu nampakkan aurat Nisa lah :)) Dosa tau... Saya tahu abg tahu so takperlulah saya terangkan lebih lanjut :) Sekadar tegur sesama Islam ^_^

    ReplyDelete
  12. @Anonymous eh2.. tang mane auratnye? lengan pun tak nampak apetah lg kaki.. nk kate bongok reti pulak gune internet.. sorry, aku tgh emo ni dtg pulak komen tak msuk akal mcm ni

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. this is cool bro. kalaulah aku dapat belajar design2 ni dari kau ;)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers