Ads

My Lalink Katy Perry, The One That Got Away


wanita kat atas ni sangat la comel dan dia kembali dengan rambut hitamnya.. gambar kat atas ni aku amek dari music video The One That Got Away.. kalau nak dibandingkan dengan Lady Gaga, aku lebih suka Katy Perry.. kurang-kurang dia tak berlagak seperti ratu pondan macam Lady Gaga.. lagu-lagu Katy Perry kebanyakannya boleh tahan best..

meh sini aku bagi link download lagu dia :







aku bagi link dari mediafire la senang.. aku tak berapa suka amek lagu dari 4shared disebabkan 4shared tak support resume download.. buatnye connection terputus, kan dah kene download semula.. biasakan dengan men-download apa-apa files dari host mediafire..


*sayang seribu kali sayang dia sudah berkahwin dengan orang yang kurang hensem dari aku :(

5 comments:

  1. ye, ye, ye my lover katy perry !

    ReplyDelete
  2. errr..lady gaga is pondan meh??

    ReplyDelete
  3. suka lagu dia hot and cold. oish feeling2 hot terus bila nyanyi pas tu. ngahahha

    ReplyDelete
  4. @NuReLLe
    ce bace betul2.. tak ckp pun dia pondan.. lagak je

    ReplyDelete
  5. bt0l 2...lady gaga ta pape...hu3

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers