Ads

Hooligan Shisha Bandar Baru Bangi

agak-agak sape yang tak kenal apa itu shisha? nenek aku mungkin tak kenal.. tapi kalau tengok balang shisha tu, agaknye dia tau ape fungsi shisha tu.. bukan pasal nenek aku yang aku nak cerita ni.. apa yang aku nak tulis adalah satu bentuk promosi kepada perniagaan yang dijalankan oleh kawan aku..





kat atas ni merupakan logo Hooligan Shisha.. ok, ingat sampai bila-bila logo ni.. nanti kalau dah ade branch senang nak kenal..


------------------------------


disebabkan student ni kadang-kadang ada masa free, maka ramai gak la yang cari duit lebih dengan bekerja atau berniaga.. paling best kalau berniaga, income pun masykurrr baba.. tengok la ada berapa blogshop yang wujud sekarang, boleh kira dengan jari? aku rase macam tak..




sebenarnye nak ajak korang datang je pekono shisha yang member aku buat ni.. walaupun aku tak hisap sangat shisha ni, tapi aku support je usaha kawan aku nak cari duit lebih ni.. ramai yang komen, boleh tahan shisha yang kawan aku setting ni..


------------------------------


kalau sape-sape yang ade kat bangi, boleh la datang lepak sambil-sambil tengok bola.. terletak di Restoran Nasi Ulam Bandar Baru Bangi, betul-betul sebelah dengan Amani Hotel..


ataupun korang boleh singgah kat facebook page dorang [Hooligan Shisha]

2 comments:

  1. cool ! dulu aku peminat tegar shisha . tapi skrg bila dah bertudung , rasanya iA dah boleh berenti kot :D

    tapi kan , aku rasa , better kawan kau bukak waktu weekend smp kol 4-5 pg ke . sbb time tu la student2 tak reti tutup mata dok melepak . smp 2pg tu kejap sgt :)

    ReplyDelete
  2. @Lulu Rahman
    lgpun shisha yg kwn aku buat ni kdai makan tu tutup kul 2 pagi... xtau la weekend mcm mne

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers