Ads

Al-Kisah Format Laptop

lately, aku kerap meng-format laptop orang.. agak seronok lebih-lebih lagi kalau internet tengah laju.. disebabkan aku kerap meng-format/meng-repair laptop ni, maka kat sini aku nak bagitau yang aku agak busy ditambah pulak assignment..




gembira bile tengok satu-satu laptop tu dalam keadaan yang fresh tanpa apa-apa noda.. laju dan bersih pulak tu.. kenapa aku bagitau yang kalau internet laju best format laptop?


sebab internet diperlukan untuk aku update windows dan untuk aku download software-software yang penting.. :)


*kalau boleh cari kawan-kawan yang reti nak format laptop.. tak berbaloi hantar ke kedai sebab dorang charge mahal untuk keje yang sangat ringan dan mudah..

4 comments:

  1. kita pun suruh kawan kita format je..

    ReplyDelete
  2. nak tanye nih , kalau window isnt genuine , cmne nak hilangkan bnda tu , cousin saya cakap boleh hilangkan . means xde la notification before masuk ke desktop .

    ReplyDelete
  3. @ainaamy
    yg itu saya ade software nk activate windows.. tapi dh lupa amek kat mane.. try la google mcm mne nk activate windows genuine tu.. sbb ade byk source

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers