Ads

Henset Canggih Macam Korang

memandangkan aku tak pakai henset canggih-canggih macam korang, teringin gak aku nak pakai henset canggih macam korang..tapi target aku henset tu mesti la murah dan mempunyai processor yang laju..

asalnya nak kumpul duit beli Samsung Galaxy Ace.. tapi terjumpa pulak henset yang lebih kurang sama tapi harga lebih murah.. tengok perbandingan kat bawah ni:



yang aku nampak, Samsung Galaxy Ace dengan Samsung Galaxy Gio ni tak jauh beza sangat.. harga Galaxy Gio pun lebih murah..

lagipun aku bukan jenis geek yang mengejar teknologi-teknologi baru ni.. cukup la henset tu memudahkan aku nak ber-sms dan call orang.. sekarang, henset canggih ni la memudahkan urusan orang..

*orang lain berlumba-lumba nak tukar henset canggih.. aku dapat Gio pun jadi la, janji murah

8 comments:

  1. aku pakai cybersyot SE aje. untungg anda

    ReplyDelete
  2. aku gune nokia torchlight yg 70 rgt je . lg sng nak call msj . hehe . sobsob

    ReplyDelete
  3. enset canggih tapi.....kalo tadek kdt tak guna gak....hehehe..ok gurau je...=P

    ReplyDelete
  4. ak tengok bezanya hanya saiz ngan megapixel..tapi okey je kot sebab ko pon dah ade dslr..hehe

    aku beli sony w8..okay jugak :)

    ReplyDelete
  5. x ksh la pakai hanset apepon.janji gune ke arah kebaikan

    ReplyDelete
  6. pakai lah samsung galaxy mini..Harga pun tak lah mahal sangat..Harga standard..Aku pakai phone galaxy mini,aku sangat puas hati..Processor pun laju..mian game sedap

    ReplyDelete
  7. galaxy mini spec low sgt.. kalo nk yg murah n better dari galaxy mini, aku sarankan galaxy w..
    tak pun xperia neo v.. rege tak smpai 1000 pun :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers