Ads

Memalukan

agak-agak ape mende yang paling memalukan?

malu la kalau dah diiktiraf antara yang terbaik, tapi masih lagi ade mende yang tak sepatutnye berlaku.. kononnye bertaraf antarabangsa tapi masih menyajikan salah satu perkhidmatan di tahap yang kurang memuaskan.. tak paham? tengok kat bawah ni





macam ni.. aku belajar di satu universiti yang dah menang banyak award.. dorang terkejar-kejar sangat award sampaikan lecturer kene cancel kelas semata-mata nak gi meeting macam mana nak dapat award tu.. lecturer pun ramai tak suka..


kononnye antara yang terbaik di Malaysia, tapi tengok la kat atas tu.. tension pulak aku


*lately, aku kerap beremosi.. haishhh

5 comments:

  1. semua u mengalami masalah yang sama ;) smpai ade satu tahap, baik layan anime empatpuluhepmat kali.. uniten kt sebelah upm ke?

    ReplyDelete
  2. @nadira shahid
    internet kat MMU laju kot.. uniten ni lebih kurang same je.. yuran lg mahal tapi dpt service taik

    ReplyDelete
  3. sebabkan terkejar3 benda lain. benda yang remeh temeh ni terabai~ huuu.

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers