Ads

Contest Mencipta Header YSJ

nij=

klik pada gambar untuk terus ke blog tokey contest ni (entry)

 

saje2 masuk contest cipta header untuk kawan blogger aku.. sape2 yang follow blog aku akan jadi kawan aku gak cuma tak larat nak singgah semua blog..

 

aku pertaruhkan beberapa design sebab aku taktau selera dia macam mana kan.. berikut antara beberapa header ciptaan aku untuk cik Yuhanis Shazlini..

 

yus1

yus2

yus3

yus4

yus5

yus6

yus7

yus8

 

ok, design ala2 Spain tu aku buat sebab minah ni penyokong Spain mase World Cup Final arituh.. sangat2 menyokong Spain..

 

tiga design yang terakhir aku cuma tukar warna font sebab aku dah malas nak design.. ha, aku tipu je.. sebenarnye senang dia nak pilih mana warna feveret sebab header ni dia tak boleh nak edit kan..

 

selamat maju jaya untuk diri aku sendiri

1 comment:

  1. tq2..sekarang boleh tutup contest..hehe..banyak nyer tak tahu mana nak pilih. ambik semuaa...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers