Ads

Sebab2 Kenapa Ke$ha Penyanyi Yang Teruk

1. dia menyanyi guna effect Auto Tune sebab dia langsung tak boleh menyanyi

2. dia hodoh

ks

3. dia langsung tak boleh menulis music.. ape blah blah blah tu?

kesha_web

4. dia ada simbol dollar pada nama

girl-and-twenty-dollar-bill

5. dia ingat dia ketua kampung Red Indian

kesha-blah-on-american-idol-2010-03-17-23

6. dia tak pernah tukar baju

Keha Kesha1

7. dia akan buat lebih banyak duit dalam setahun yang mana orang lain pening kepala nak dapat duit sebanyak tu

kesha_5101

8. lagu2 dia selalu berkumandang kat radio

kesha-britney-spears

9. dia selalu berlagak seperti pelacur jalanan sebenarnye dia tak patut buat macam tu

kesha

10. jiwanya telah diracuni

kesha muda

6 comments:

  1. hahha
    ke$ha nie nampak mcm penagih dadah kan?

    ReplyDelete
  2. hurm....tapi kita suka lagi dia!!!!!

    ReplyDelete
  3. kahkah.
    semua artis hodoh tanpa make-up.
    (:

    ReplyDelete
  4. laa yeke ?
    mane dpt info.
    tak cntik pong dy xD

    ReplyDelete
  5. suka lagu dia...
    tapi pic no 2 tu burok gler k!
    macam org tua jer

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers