Ads

Hikayat Nuffnang AKu Semasa Cuti

ingatkan dah lega lepas aku habes final exam.. rupa2nye tidak.. masih banyak yang aku kene buat mase cuti ni.. antar adek ke sekolah, amek adek dari sekolah, tolong mak beli barang.. tapi mende2 macam tu dah biasa sangat aku buat.. lain kali kalau nak cari calon suami/menantu, cari la aku.. kahkah

 

bukan itu yang nak aku ketengahkan.. kali ni aku nak bercerita perihal nuffnang aku semasa aku bercuti ni.. untuk pengetahuan korang, aku takde internet sendiri kat rumah.. kalau aku bercuti, nak harapkan wifi kat mamak je la.. lain la aku kat uniten, internet 24jam..

 

bile aku jarang ber-online, maka terbantut la tumbesaran penulisan blog aku ni.. takkan tiap2 malam nak mengadap muke mamak kat sini.. aku pun bosan, waiter awek cun pun takde.. betul tak?

 

nuffaku

ni la graf nuffnang aku stakat hari ni.. semakin hari semakin menurun.. bile lepak kat mamak ni idea agak terbantut sikit.. tengok muke mamak je dah hilang idea aku nak tulis ape.. ciss, mamak oh mamak, kenapa la muke korang tak macam hero hindustan? kalo tak aku dah boleh buat skrip cerita hindustan kat sini.. haha

 

sekian sahaja cerita aku kali ni.. entry ni tak best? salahkan mamak yang amek order ni.. dia punye pasal aku tulis tak best.. haha

4 comments:

  1. org pahang ek?
    gulai tempoyak my feveret owh

    huuuuuuuuuu






    saya pahang gak
    keh3x

















    (p/s : aku tk paham lg nk gune nuffnang cmne...agaggagaag)

    ReplyDelete
  2. cantik lah tu..ada anak tangga
    senang nak mendaki lain kali

    biasalah , jgn risau..bila dah online..kejar semula trafik tu

    ReplyDelete
  3. haha...kasihan mamak..beliau menjadi mangsa keadaan..heeh

    ReplyDelete
  4. rindu kat mamak temerloh~
    hak3~

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers