Ads

Welcome~


Hmmmm...... blogger.com ni bagi aku susah nak guna... tak mesra alam... eh, mesra pengguna (user friendly)... aku biase buat blog guna weebly.com... memang sempoi giler... nak wat pun senang... macam mana pun, aku cuba2 gak la wat blog gune blogger.com... kalau ada apa2 komen, cadangan atau tunjuk ajar, kita kongsi sama2...

5 comments:

  1. waaaaaaaaa..!!
    abe muez ader blog da..!!
    hehe..
    aywy, nnty tlg install photoshop kat laptop aku..
    plz n thx..!

    ReplyDelete
  2. daku pun ader blogspot..
    tp rahsia..
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. testing... testing...

    ReplyDelete
  4. Nak comment entry paling tertua dalam blog ini. Hahaha. Fuh ! Lama jugak ye berblogging ! Besh besh nie. hoho.

    ReplyDelete
  5. @CikBulat
    dh bertahun ade gak nak comment kat sini.. haha
    anyway, thanx..! :D

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers